Sähköposti, puhelin ja vähän taustaani.

Sähköposti:

palaute@jukkavirtanen.com ja henkilökohtaiset viestit

jukka@jukkavirtanen.com

 

 

Puhelin: 

0409617213  

 

Olen Jukka Virtanen, 64 vuotias, perheetön, maata kierreltyäni synnyinseudulleni Karjalohjalle eläkepäiviä viettämään palanut. (Karjalohja sijaitsee läntisellä Uudellamaalla ja liitettiin 2013 Lohjan kaupunkiin).

Itsestä ei ole paljon kerrottavaa. Niin on elämä mennyt, että hyvässä en juurikaan ole menestynyt, pahassa sitten ikävä kyllä paremmin kunnostautunut. 

Minulla ei ole miltään alalta loppututkintoa. Olen toiminut prosessinvalvojan-, taksinkuljettajan- ja sosiaalitoimen tehtävissä.

Tulin uskoon (kuten pruukataan asia ilmaista) 1970-luvun alkupuolella. Nuorena kuuluin vapaakirkkoon, nykyisin en  mihinkään uskonsuuntan.  Viihdyn kuitenkin tai ainakin tulen toimeen eri tunnustuskuntiin kuuluvien ihmisten parissa. 

Kirjoituksiani saa vapaasti lainata. Vierassivulle kirjoitetut tekstit ja kommentit ovat heti luettavissa muokkaamattomina. Varsinkin kaikki egoani hivelevät kiitokset ovat tervetulleita (vitsi, vai olikohan), mutta arvostelutkaan eivät katoa bittiavaruuteen. Sivustosta palautetta  voi lähettää vierassivun lisäksi sähköpostilla jo alussa mainittuun osoitteeseen 

palaute@jukkavirtanen.com

 

Rukoukseni on, että nämä sivut omalta osaltaan palvelisivat niitä, jotka etsivät Jumalaa ja Hänen syvällisempää tuntemistaan. Pietari sanoi sen näin: "Kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänen olkoon kunnia sekä nyt että hamaan iankaikkisuuden päivään" (2.Piet. 3:18). 

 [päivitetty 3.1.2019]