15. helmi, 2017

Olenko Jumalan tulen sammuttaja? Oletko Sinä?

   Otsikon kysymys ei ole minulle uusi. Olen joutunut miettimään sitä lukuisia kertoja näiden 46 vuoden kuluessa, jonka ajan olen vaeltanut tätä uskontietä, jota myös kaidaksi tieksi kutsutaan ja jota olen taaperrellut varsin vaihtelevalla menestyksellä.
   Tätä kirjoittaessani nousi elävästi mieleeni ministeri Johannes Koikkalaisen (sdp) taaperrus joskus mennä vuosina. Hän kompastui omiin koipiinsa eräänä myöhäisiltana. Alko oli matkassa mukana. Mielenkiinnolla odotettiin Koikkalaiselta selitystä kompurointiinsa ja muutaman päivän odotuksen jälkeen kansa palkittiin; valtioneuvoston kanslia tiedotti asiasta oikein virallisesti kirjallisessa muodossa. Ministeri Koikkalainen selvitti kaatumisensa syyn yhdellä ainoalla paljon puhuvalla sanalla. "Koikkelehdin!" Se oli ytimekäs ja rehellinen vastaus. Se sai jopa Johannes Virolaisen (kepu) hymyilemään silmät sirreillään. Tuollaiseen puhetapaan -ilman pitkiä jaarituksia- minäkin tahtoisin päästä, mielellään ilman alkoholia.
   Toissapäivänä Hard Talk-ohjelman jaksoa Tulensammuttajat One Way TV:stä katsellessani nousi jälleen sisimmässäni mietteitä niistä motiiveista miksi pidän tätä kotisivuani. Luin ties kuinka monennen kerran esittäytymiseni osiossa KUKA OLEN. Siinäkin on aivan liikaa sanoja. Koikkelehdin. Sanotaan se nyt siis lyhyesti: Näiden sivujeni tarkoitus on Jumalan Pojan evankeliumin julistaminen ja ajassamme liikkuvista harhaopeista varoittaminen. Muu on toisarvoista, täytettä ja lisuketta. Kuten elämässämmekin. Ainakin tiukan paikan tullen "tarpeellisia on vähän tahi yksi ainoa". Jos ei aikaisemmin niin ainakin lähdön hetkellä. Omistammeko niin viisaan sydämen, että voimme jo tänään rukoilla psalmistan tavoin: "Opeta meille, miten lyhyt on aikamme, että saisimme viisaan sydämen" (Ps 90:12). Vanhemmassa käännöksessä: "Opeta meitä laskemaan päivämme oikein, että me saisimme viisaan sydämen."
   Toivon hartaasti, että haluaisit/jaksaisit katsoa tuon ohjelman Tulensammuttajat. Sen katselu oli hetken estetty pian lähetyksen jälkeen, mutta palasi sitten kaikkien nähtäväksi. On lienee sanomattakin selvää, että Suomessa on monia julistajia ja kokonaisia uskonsuuntia (ryhmiä), jotka eivät tahdo, että tuon kaltaisia ohjelmia lähetetään, joissa paljastetaan eksytyksiä niiden kaikessa kauheudessaan. Tähän ohjelmaan oli kerätty kaikkein pahimpia ylilyöntejä, mutta ehkä juuri siksi, että edes muutamat heräisivät näkemään millaisessa ajassa elämme. Tässä linkki ohjelmaan  >  http://oneway.tv/fi/video/2HWxLEEcW34

 

ETUSIVU