7. maalis, 2017

Mietteitäni illalla 7.3.17

Rupesin pitämään näitä kotisivujani vuosi sitten ja olen tyytyväinen siihen, että sivuni on avattu yli 10.000 kertaa, vaikka en ole niitä missään pyrkinyt mainostamaan. Ilmeisesti sivuilleni ovat löytäneet muutamat, joita kiinnostaa kanssani samat asia; Jeesuksen Kristuksen evankeliumi ja sen varjeleminen puhtaana.

 

Minua on puhutellut useamman päivän ajan raamatunpaikka, jossa Herra sanoi Jeremialle: ”Jos sinä sinä käännyt, niin minä sallin sinun kääntyä, ja sinä saat seisoa minun edessäni. Ja jos sinä tuot esiin jaloa, et arvotonta, niin sinä saat olla minun suunani” (Jer. 15:19). Älkää nyt käsittäkö väärin. En ole profeetta eikä minulla ole sanaa Herralta siten kuin Jeremialla oli. Kuitenkin tahdon puhua ja kirjoittaa näillä sivuillani ”jaloa enkä arvotonta”. Rukoilen kolmea asiaa, että nimittäin

- Herra opettaisi minua

- Voisin entistä läheisemmin tuntea Hänet itsensä

- Saisin oikeita sanoja kertoakseni Hänestä muille.

 

”Opeta meitä Herra!”. Se on ollut opetuslasten rukous alusta alkaen ja läpi sukupolvien saaton. Olen yksi heistä joka olen saanut armon ja kutsun lähteä kulkemaan tätä uutta ja elävää tietä ”tunteakseni hänet ja hänen ylösnousemisensa voiman ja hänen kärsimyksiensä osallisuuden” (Fil. 3:10). Toivottavasti Sinäkin kuulut heihin, jotka tekevät matkaa taivastiellä?

 

Sinulle, joka olet kutsuttu Kristuksen armossa tälle kaidalle tielle, tahdon tänään sanoa, että älä pelästy niitä vastoinkäymisiä, jotka Sinua kohtaavat. Ahdistukset ja vaikeudet eivät ole suinkaan merkki siitä, että Herra olisi unohtanut ja hylännyt. Ei todellakaan, vaan ne ovat merkki Hänen olemisestaan mukana matkassa. ”Pilvi ja pimeys on Sinun ympärilläsi” (Ps. 97:2). Jumalan työ meissä kulkee näitä ratoja. Isä valmistaa Pojalleen morsianta häihin. Ne ovat tulossa, lähellä. Tähän aikaan kuuluu erityisesti se, että vastustajat sanovat: ”Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta” (2.Pt 3:4). He pyrkivät tekemään Raamatusta satukirjan. Liberaaliteologialle lankeaa tästä työstä runsaasti puuhapisteitä, mutta eivät he sentään yksitään ”kaikkea kunniaa saa”.

 

Ympärillämme on suuri joukko uususkontoja vanhojen lisäksi, joiden kautta eksytykset ovat päässeet sisälle Jumalan seurakuntaan. Olemme sokeita, jos keskitämme voimamme torjuaksemme ulkopuolelta hyökkääviä vihollisia, sillä viholliset ovat jo seurassamme sisäpuolella. Heillä on mukanaan petos, jota on perin vaikea erottaa totuudesta, sillä raamatunpaikkojen kera he tarjoavat Jeesusta ja evankeliumia, jota Raamattu ei tunne. He tarjoavat uskottavasti toista evankeliumia ja toista jeesusta sekä sellaisia siunauksia ja menestystä joka saavutetaan ohi Jumalan Pojan ristin, jonka ympärille aika ja ikuisuus kiertyvät. Evankeliumi, josta puuttuu Jeesus ristiinnaulittuna on valhe-evankeliumia. Kun näette ja kuulette sellaista jossain julistettavan, niin Jeesuksen omia sanoja käyttääkseni sanon: ”Älkää menkö...älkää uskoko!” (Matt. 24:24-26).

 

Hyvää matkaa kohti kevättä!

PALUU ETUSIVU